My Image
MiniBase.org
Welcome to MiniBase.org
Site logo
Site logo
Min Dagbok for Windows (norsk)
Stacks Image 3791
Norsk dagbok program til Windows
Første versjon av programmet Min Dagbok for Windows kom i 2009. Min Dagbok for Windows er forsatt ett svært populært program til pc. Programmet tilbyr deg på en en svært oversiktlig måte lage og vedlikeholde en komplett dagbok. Programmet tilbyr også utskrift av dagboken.

Stacks Image 8
God brukeropplevelse
Programmet baserer seg på et minimalt bruk av vinduer og de fleste ting kan gjøres fra hovedskjermen i programmet.

Det legges stor vekt på brukeropplevelsen og at programmet skal være raskt å starte og avslutte. Man kan enkelt velge dag fra hovedsiden og begynne å skrive direkte. Programmet har også en omfattende kalender som viser hvilke dager du har ført opp hendelser.

Programmet har også en 14-siders brukerveiledning i pdf for mer tips og informasjon om programmet. Programmet har også egen side på Facebook (siden 2009).

Min Dagbok på Facebook : http://www.facebook.com/mindagbok/

Omfattende sikkerhetskopi funksjon
Minnepinne funksjonen er på en måte en erstatning for den gang vi kopiere dataene ut på diskett - den tid er over, minnepinner har for lengst tatt over "markedet" der. Fordelen med minnepinnene er at dem er mye kjappere og man kan ha plass til fler backup'r på en pinne, slik at vi kan "gå tilbake" i tid hvis en feil har vært en stund. Min Dagbok støtter å "rullere" 3 backuper, så du kan etterhvert ha en historie på 3 forskjellige sikkerhetskopier -kjekt og særdeles kreativt.
Stacks Image 11
Sikkerhet i høysetet
Minnepinne vinduet gir deg en komplett oversikt over hvilke sikkerhetskopier som er på minnepinnen. Her kan du både kopiere (ta sikkerhetskopi av dagboka) til minnepinne og fra minnepinne. I tillegg støtter programmet og rullére de siste 3 sikkerhetskopiene.

Så langt vi vet har ingen andre programmer på markedet en slik omfattende og automatisk sikkerhetskopierings rutine. Min Dagbok stiller seg helt på toppen når det gjelder sikkerhet.

Brukerveiledning
Trenger du ytterligere hjelp eller informasjon, kan du hente Min Dagbok for Windows sin egen brukerveildning her : http://www.minibase.org/mindagbok/brukerveiledning.pdf
Stacks Image 24
Omfattende utskriftrutiner
I tillegg til muligheten til å kopiere dagboka fra- og til minnepinne, kan du også skrive ut hele dager med oppføringer fra dagboken din.

Programmet har også støtte for å egendefinere hvordan utskriften skal se ut. Her har du bl.a. muligheten til å bestemme utskriftfonten, egne topptekster og egne marger, for å personalisere arkene du skriver ut. Vi nevner også at du kan bestemme font- og størrelse til selve editoren til Min Dagbok også.

Min Dagbok for Windows er beste valget i dag hvis du ønsker skrive en elektronisk dagbok.

Programvareutvikler Morten Steenberg
 You are at: